"mickis betalar"

jag tror att jag fortfarande var lite "förfriskad", som sofie så fint kallare ;), när jag gick ut med hundarna kl10 imorse. & med tanke på hur mycket fåglarna skrattade åt mig var det konstigt att jag inte blev rädd då jag såg filmen igår. fåglarna alltså.
        min lugna kväll, eller vad som skulle vart en lugn kväll, misslyckades ganska rejält. akta er för fröken sörensen & hennes kort säger jag bara! ;p även hon skulle tatt det lugnt egentligen men det ändrades under kvällen & isället blev det partiparti. ehehe he. men det var nais. allt var ganska så nais.
förutom någon äcklig typ med krulligt hår som försökte stirra in sig i varenda bruds ögon för att få ett ligg. isch. "vänd dig inte om, han tittar på dig!"
& förutom igen, att jag tappade min ena kula igen. någonstans, antagligen dansgolvet?, = jag har bara en kula, min arm är fedt ledsen & jag måste antagligen ta bort den eller något. piercingen alltså. men det vill jag inte.. jag tänker inte?
aja..

föresten så höll jag på att imorse. pga en klunk vatten. jag sväljer & det känns som någon biter, tuggar, hugger?, sparkar osv osv osv inuti. på lungorna. det gjorde enormt ont & jag föll ihop en aning på golvet och magen ville bara vända sig ut&in. inget jag rekomenderar er att testa. no nais. :(
dock överlevde jag. & har precis kollat på eldflugornas grav. bra film. animé<3

                            varför detta sug efter ris & soya?!
weekdayz | | 3 kommentarer |
Upp