fre-tis

uppdateringen på det här stället suger ju totalt, så.. drar en snabbis om dom senaste dagarna..
here we go!


FREDAG: var i stan och shoppade loss lite by myself. sen åkte jag hemåt, och sen till jobbet där jag spenderade kvällen.

LÖRDAG:
började med jobb och stack sen till danni för kek & förande. sen taxitaxi till stan.. sen drogs det mest runt. har ingen aning om vart alla var, haha. ville till anchor men lollo var för liten och fick inte komma in, hade alltså stått i kylan i kön i onödan. en man värmde iallafall mina händer med sina händer, askönt!
min klack gick även av nångång.. & ja, jag var väl i stort sett döfull. som en fet jävla kastrull.

SÖNDAG:
vaknade upp inte alls lika bakis som jag förtjänade. chillade dagen lång, tog en dusch och stack till jobbet där kvällen spenderades.

igår, alltså MÅNDAG; jobbade jag 08-14, sen åkte jag och sistah till kista för lite shopping, sushi och bio. fint var det! & filmen vi såg var due date. hehe, kul var den! r downey jr & zach galifiankis <3

& så dagen till ära, TISDAG: började dagen med att sticka till bromma för en körlektion. kom hem och chillade - vilket jag fortfarande gör, i väntan på att tiden ska gå.
ska nämligen sticka till kista för andra kvällen i rad, denna gång med klossen.
tror hon ska shoppa lite, & jag ska egentligen inte.. MEN! fick upp ögonen på ett par tröjor igår så blir nog till att jag får med mig dom hem. heh.. what to do?, AS* nästa!?

*anonyma shopaholics.

nedan ser ni det mesta som köptes i fredags/igår. bye now!


svart tjocktröja med awesome krage, svart varmare jacka med snören i midjan/nertill & stora fickor + typ oversized väst med knyt nertill, monki<3

fyrahundra pengar, sexhundra pengar, ..trehundra(?) pengar.

 

 

kängor med nervikt skaft & nitar, bronx, tusenetthundra pengar.

svarta converse med lite foder/ludd på insidan (<3), stadium, åttahundra pengar.

 

& nej, jag är inte gjord av pengar. jag låtsas mest och köper ändå. men nu ska jag inte köpa mer på ett år! (detta året iallafall (a)).

dessutom är jag lite fattig på ett tag framöver.. heh.

 

new in. | | Kommentera |
Upp