Te sig

Dricker te och hoppashoppashoppas att min retardhals bara retas med mig och inte alls är på g att bli sjuk. Blir väldigt ledsen om så skulle va fallet.

Surar (supersurar, agro#1 vare här!) över fittgubben (alltid finaste språket, yes sir) som kommer in och beter sig som ett sepe på jobbet och alltid ska bråkas vägrade att lämna ifrån sig "sin" (den är fan mer min än hans :@) kundvagn när vi skulle stänga, utan skulle tvunget vänta på att taxihelvetet kom! SERIÖST!?!??! Tror han att jag vill hänga kvar på jobbet hela natten eller?!?!? NÄÄ JUSTE!!!
Om alla kunder kunde vara lika snälla och fina som dom som är just snälla och fina skulle världen vara en mycket vackrare plats. (haha.. fersure..)
Nämen åh, vill slå honom hårt.. blir så ARRRGGhhHhh!

Småsurar även över, eller nej surar och surar gör jag väl egentligen inte, tycker mest att det känns lite jobbigt att jag har sprungit runt på jobbet och sett död ut. Blek och alldeles mörk under ögonen och helt lost i blicken. Så jävla sexig!
..Ett tecken på att retardhalsen kanske inte alls retas om jag har otur, vilket jag hoppas att jag inte har utan mest råkat ut för "en helt vanlig dag då jag ser ut som en omkringkutande zombie". Snällarå?
weak-days | | Kommentera |
Upp