31 december 2012, nyårsafton.

SÅ var det helt plötsligt 31 december även detta året och tiden är slut. Ska väl försöka dra en liten resumé av allt som hänt och inte hänt ungefär tänkte jag. Here we go...
 

1.
Året började med att jag och min fina Sandra drog iväg utomlands i 2&½ månad. Thailand, Australien, Nya Zeeland & USA.
Bäst var bungyjumpen i Taupo (NZ), när Sandra fick kondom-glass i hela ansiktet på marknaden i Bangkok, allt festande och alla störda människor vi sprang på, när vi spontantatuerade oss i Patong, Phiphi<3, Las Vegas och roadtrippen dit, mitt lite vildare festande i Sydney, promenaden i regnet och Mr Franky & jävlar i min lilla låda - same shirt different day!

2. Jag jobbade hela sommarn när vi var tillbaka,
var inte på någon festival överhuvudtaget och fick(/har) otroliga festivalcravings.. men sommarn var rätt fin ändå. Åkte räkbåten ett andra år med mina finaste flickor, festade en hel del med samma sällis, skaffade en ny kattbebis som fick heta Jack och nu är större och supercute.
Fick se Coldplay för 3e gången gilt och kirrade spontant en dermal strax under ögat samma dag. Var på en awesome kräftis hos Sandra och gav en snubbe en "rak höger", ;).
 
3. Sen kom hösten..
Sandra och jag var på en galen kryssning & fortsatte partyt dagen efter på debaser medis för att se Fun, Mette kom till Sthlm och såg Royal Repbublic på Debaser med mig (3e gången gilt även här<3), Mette flyttade tillbaka till Sthlm vilket toppar listan fedt, ... vad fan har hänt på hösten egentligen? haha..
 
4. Det kom snö..
En jävla massa och kallt som fan har det varit. Köpte en lägenhet som jag flyttar in i i början av kommande år, har haft ännu fler fina dagar/kvällar med världens bästa vänner. All my love to you girls!
Anmält mig till en minikurs dessutom, framsteg! Make-up kurs är det.. kan bli rätt bra. Måste sluta fega.
& ja.. vad ska jag säga.. har lite bråttom så kan inte tänka riktigt..
 
5. Sista..
Året har vart rätt struligt med både det ena och det andra också. I huset framförallt och det är även en av dom större anledningarna till lättnaden jag känner över att jag har eget nästa år.
Lite peppt å andra sidan är väl saken att en grej jag strulade sönder (mig själv inräknad) i våras, är vad som verkar just nu, uppstyrd och bra igen. Känns rätt så fint kan jag säga.
 
 
Hur som haver..
Kommer spendera kvällen hos Tove&Kim som nämnt i tidigare inlägg(?). Med hela fina gänget och en av mina favorittjejer, KC. Så det kommer bli sjukt jävla bra.
Är klar och acceptabel nu så ska knata bort lite tidigare och hänga.
 
Hörs nästa år. HAVE A AWESOME NIGHT BABES
 
times like these | | Kommentera |
Upp